Parteneri Web

Probabil că ai avea încredere într-o recomandare de la cineva, care îl respecti

Orice link de pe site-ul altcuiva către al tău este un backlink, dar, așa cum am menționat, nu toate linkurile sunt create egale.

Gândește-te la asta – probabil că ai avea încredere într-o recomandare de la cineva pe care îl respecti față de cineva pe care nu l-ai întâlnit niciodată. În esență, Google face același lucru cu link-urile.

Această încredere vine sub forma PageRank , unul dintre algoritmii Google care evaluează calitatea și cantitatea backlink-urilor care indică o pagină. Această evaluare determină importanța generală și autoritatea unei pagini.

Dacă site-ul dvs. primește backlink-uri de la site-uri web de calitate relevante pentru industria dvs., probabil că va trimite semnale puternice către Google că site-ul dvs. este văzut ca o autoritate în industria dvs.

Tipuri de backlink

După cum am menționat, nu toate backlink-urile sunt la fel. Să aflăm despre diferitele tipuri de backlink-uri pe care site-ul dvs. le poate obține:

Linkuri Nofollow

Am spus deja că linkurile sunt ca voturi pentru resurse de încredere, dar ce se întâmplă dacă nu vrei să garantezi pentru un site web, dar totuși trebuie să-l faci?

Linkurile Nofollow folosesc atributul rel="nofollow” pentru a informa Google și alte motoare de căutare că nu ar trebui să treacă de încredere (PageRank). Un backlink nofollow arată astfel:

Având în vedere că linkurile nofollow nu trec de PageRank, ele nu vă vor ajuta neapărat să vă clasați mai sus în SERP-uri. Cu toate acestea, Google a anunțat în septembrie 2019 că evoluează atributul nofollow .

Când a fost introdus nofollow, Google nu a numărat niciun link marcat în acest fel ca un semnal de utilizat în algoritmii noștri de căutare.

Dar nu mai.

Toate atributele link-urilor sunt tratate ca indicii despre link-urile care trebuie luate în considerare sau excluse în cadrul căutării.

Unii cred că această modificare a link-urilor nofollow fiind tratată ca un indiciu înseamnă că Google va transmite încredere prin link-uri nofollow în unele cazuri, cum ar fi atunci când o platformă de știri de autoritate adaugă atributul la nivelul întregului site.

 

resized oferta educationala 24 25

 

Preventie Covid-19

Platforma nationala de vaccinare

vaccinare-covid.gov.ro 

 

poarta masca 2