SAPTAMANA "SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN"

 

In saptamana "Scoala altfel" elevii liceului au desfasurat nenumarate activitati, printre care:

  • Concursul de fotografie initiat de dra prof. Rosu Oana a fost una dintre activitatile preferate de elevii Liceului Tehnologic Mihai Busuioc, Pascani. Acestia au fost lasati sa se grupeze dupa bunul plac, indiferent de numar. Fiecare echipa a primit o lista cu lucruri ce trebuiau fotografiate, iar regula a fost simpla: este declarata castigatoare echipa care se intoarce prima cu toate fotografiile facute cu un singur aparat/telefon. Activitatea a fost una dinamica, plina de adrenalina si foarte distractiva. Chiar daca a existat o singura echipa castigatoare la fiecare clasa, toti elevii au fost incantati sa participe la „Concursul de fotografie”.                       

  • Elevii clasei I au inceput saptamana „Sa stii mai multe, sa fii mai bun” cu un joc simplu si distractiv: Twister.

  • Dna prof Tacu Alina Delia a antrenat elevii claselor VII-VIII intr-o activitate plina de creativitate: din materiale reciclabile elevii au creat costume pentru personajele literare indragite: Pacala, Cenusareasa, Omul Tinichea, Alba-ca-Zapada.   
  • Dupa ce s-au distrat luni la Concursul de fotografie, ziua de marti le-a adus elevilor de la clasa a V-a o activitate care sa le solicite precizia si indemanarea: origami. Coordonati de dra prof. Rosu Oana, copiii s-au intrecut in realizarea unor obiecte cat mai diverse: pasari, baloane, cuburi, cosuri.
  • Dna prof. Batincu Mihaela a provocat elevii clasei a VI-a la o activitate extrem de delicioasa: concursul culinar cu produse de post. Juriul a fost reprezentat de delegatia de turci aflata in vizita in unitatea noastra scolara. Produsul culinar preferat de acestia a fost sarmaluta moldoveneasca de post, iar castigatorul a fost declarat elevul Gherca Andrei.                                              

 

Joomla Templates - by Joomlage.com